• eAutósok.hu - FeLVILLANYOZ
  • info@eautosok.hu
HÍReK
Feléledtünk! Nincs bennünk kétség! Köszöntő…
Feléledtünk! Nincs bennünk kétség! Köszöntő…

Csősz Krisztián
Csősz Krisztián

Kedves Olvasóink!
Újabb oldalt indítottunk, illetve támasztunk éppen fel, hiszen már évekkel ezelőtt létrejött ez az oldal, de akkor még – ahogy még most sem sokan -, mi sem voltunk benne biztosak, hogy az autózás abba az irányba kanyarodik el teljes “gázzal”, ahová idő közben meg is érkezett.

Sokan még mindig kételkednek. Akinek nyitva a szeme, az látja pedig, hogy az elektromos autózás nem a jövő. Hanem a jelen!

Az autógyárak sorra, most már gyakorlatilag kivétel nélkül állnak át a tisztán elektromos autók gyártására, kilőve a gyártósorról a hagyományos energiákkal üzemeltethető járműveket.

A budapestiautósok.hu alapítójaként szintén közösségi alapokon képzelem el ennek a portálnak a tartalomgyártását. Nem csak az elektromos autózással kapcsolatos – most már napi szintű, fontos – híreit szeretnénk veletek közölni, valamint megmutatni nektek a gyártók modelljeit,

hanem segíteni szeretnénk az átállást! Közösségi alapokon várunk tőletek ötleteket, problémákat, amiket a bpiautosok.hu segítségével – reményeim szerint – a sajtó erejével hatékonyan tudunk közvetíteni döntéshozók felé és együtt könnyebben tudunk megoldásokat találni.

Izgalmas évszázad ez, ugyanakkor kétségbeejtő, mert a változás mindig félelmetes. Hiszek abban, hogy nyáron, Kozári Balázs Attila személyében egy olyan partnerre találtam, aki hiteles az innováció területén, hiszen az ő jogosítványa “beleszületett” ebbe az izgalmas “kezdetbe”.

Kozári Balázs Attila

Ő nem fanyalog már azon, amin mi még sokan. Teljes, őszinte szeretettel tekint a megújuló energiákkal üzemeltetett rendszerekre és szeretne az elektromos autózás népszerűsítésének szószólója lenni, én pedig így 40 felé nagyon tudom értékelni, ha valaki az új dolgok hallatán nem a problémákat sorolja, hanem rajong a megoldásokért amik a jövőt jelentik, mégha napjainkban van is, akinek a megújulás kompromisszumokkal jár.

Szeretnénk nektek megmutatni, hogy nincs ebben az eAutózásban semmi ördöngösség, csupán más hozzáállást, szemléletmódot kell gyakorolnunk, ami a rutinnal szokássá válik és szerethető lesz.

Várunk Téged Facebook oldalunkon és csoportunkban akkor is ha rettegsz a témától és utálod, valamint akkor is ha segítenél abban, hogy sokat minél hamarabb tudjanak szemléletet váltani.

Teremtsük együtt a jövőt!
eAutósok.hu – FeLVILLANYOZ

Csősz Krisztián
eAutósok.hu társ-alapító, bpiautosok.hu alapító, főszerkesztő

KÖVeSS Be
Adatvédelmi beállítások