• eAutósok.hu - FeLVILLANYOZ
  • info@eautosok.hu
HÍReK
Megjósolta a 2008-as válságot – Most hatalmas tételben fogad a Tesla bukására
Megjósolta a 2008-as válságot – Most hatalmas tételben fogad a Tesla bukására

eAutósok.hu

ELON MUSK ROSSZ VEZETŐ SZERINTE.

Steve Eisman, a Neuberger Berman Group portfóliómenedzsere a Tesláról mondott ítéletet: Elon Musk szerinte nem képes vezetni a cégét, ezért shortolná a Teslát. – írja a portfolio.hu

Eisman korábban arról vált híressé, hogy megszedte magát a 2008-2009-es válságon, a Big Short (A nagy dobás) című film is többek közt róla szól. Most Esiman azt mondta a Tesláról a Bloombergnek:

Elon Musk egy nagyon-nagyon okos ember, de rengeteg okos ember van a világon, és neked vezetned kell az embereidet. Neki vezetési problémái vannak. Sehol sem tart az önvezető autózásban, és hatalmas versenyre számíthat jövő évben.

Eisman múlt pénteken is beszélt a Tesláról, akkor kiemelte azt is, nagyon sok vezető távozott az elmúlt két évben.

Nemrégiben egy belső dokumentum szivárgott ki a Teslától, amely szerint az autógyártó egyes beszállítóitól azt kérte, be nem fejezett projektekért előre kifizetett összegek egy részét fizessék vissza, hogy a harmadik negyedévben nyereséget mutathasson ki a cég. A Tesla egyik szóvivője megerősítette, hogy “kevesebb mint 10 szállítójuktól” kérték ezt. A hírre nagyot esett a Tesla árfolyama, és a céget ma sem kímélik a befektetők: a mai kereskedésben eddig 2,6 százalékot esett a Tesla.

Megjósolta a 2008-as válságot - Most hatalmas tételben fogad a Tesla bukására

Forrás: https://www.portfolio.hu/vallalatok/it/megjosolta-a-2008-as-valsagot-most-hatalmas-tetelben-fogad-a-tesla-bukasara.293166.html?amp
Hozzászólok a Facebookon
KÖVeSS Be
Adatvédelmi beállítások